İLAN OKU

Tarih Tipi İlan Sahibi İlan Metni Telefon
17.10.2024 Diğer İlanlar Av. Ali Yılmaz Bilici Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Stajım bitti. Ruhsat bekliyorum. Stajımı aktif geçirdim. Aktif birkaç tane davam var. Tecrübe kazanmak için bağlı çalışmayı düşünüyorum. Stajımı banka vekilinin yanında yaptım. İcra.iş ,hukuk ve ceza davalarında tecrübem var. 5070254299
17.10.2024 Avukat Arıyorum Asım POYRAZ Ofisimizde çalışacak tecrübeli mesleğine aşık ve disiplinli meslektaşlar aramaktayım. İlgilenenler mesai saatleri içerisinde yazılı olan telefon numaramdan tarafımla iletişime geçerlerse memnun olurum 0533 277 33 08
17.10.2024 Avukat Arıyorum Avukat Bayram ŞAKALAR Ofisimizde çalışmak üzere mesleğini seven, ceza ve hukuk alanında (özellikle de ceza) genel olarak kendini geliştirmek isteyen ve meslek disiplini olan meslektaşlar aramaktayız. ilgilenenler yazılı telefon numaram üzerinden tarafımla iletişime geçebilir. 0545 102 46 01
11.10.2024 Diğer İlanlar Mehmet ÇARMAN Ofisimiz bünyesinde çalışacak çağrı merkezi deneyimi olan çalışma arkadaşı aramaktayız. carman@carman.av.tr 05337234481
11.10.2024 Stajyer Arıyorum ENGİN İSPİR Ofisimizde birlikte çalışacağımız, Avukatlık mesleğinde devam etmek isteyen özverili stajyer avukat arıyoruz. Ofis adliye lokasyonundadır. 05336639646
11.10.2024 Avukat Arıyorum Hacer Erdoğan Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 2023te mezun oldum. Bir yıldır aktif staj yapmaktayım. Bağlı çalışabileceğim ofis aramaktayım. 5538458446
11.10.2024 Avukat Arıyorum Meltem Kara 8 yıllık kıdeme sahibim. İş hukuku, aile hukuku, gayrimenkul hukuku, icra iflas hukuku alanında deneyime sahibim avukatım. Bağlı çalışabileceğim ofis aramaktayım. 05309308846
4.10.2024 Avukat Arıyorum Gülcan Aysima Canpolat Gaziantep Üniversitesi Hukuk fakültesi mezunuyum. Stajımın bitmesine kısa bir süre kaldı. Şimdiye kadar farklı hukuk bürolarında staj tecrübem oldu. Ruhsat başvurusu yaptıktan sonra da ruhsat alana kadar kendimi mesleki anlamda geliştirmeye devam edebileceğim bir hukuk bürosu arıyorum. 05456449174
4.10.2024 Stajyer Arıyorum YUNUS KALKAN ofisimiz de çalışacak stajyer avukat arıyoruz ilgilenen arkadaşlar dönüş yapabilirler. 5411491711
4.10.2024 Avukat Arıyorum Hacer Erdoğan Marmara Üniversitesi'nden mezun oldum. Bir yıldır aktif staj yapmaktayım. Ruhsatımı almama çok az kaldı. Yanında bağlı çalışabileceğim, avukat aramaktayım. 05538458446
4.10.2024 Stajyer Arıyorum Kübra Sarıyıldız Erdem Officium İş Merkezinde yer alan Uzman Hukuk ve Arabuluculuk Büromuzda birlikte çalışmak üzere avukat olma konusunda kararını vermiş, gelişime ve araştırmaya açık Stajyer Avukat aramaktayız. Başvurularınızı kendinizi tanıtan kısa bir özgeçmiş ve ilgi duyduğunuz hukuki alanları belirten mail ile yapabilirsiniz. 5323305690
4.10.2024 Avukat Arıyorum SENAGÜL ERBAY Avukat olarak yaklaşık 1 yıllık tecrübem bulunmakta, bağlı olarak çalışacağım ve dava çeşitliliği olan bir ofis arıyorum. 5369612210
Sayfa 1 / 32

18.10.2024