Hızlı Erişim

Menü

KASTAMONU BAROSU’NUN 100. YILI KUTLAMA PROGRAMI İLE KASTAMONU BAROSU İDARİ BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİNİN AÇILIŞI YAPILDI.

27.06.2022
564

Kastamonu Barosu’nun 100. Yılı Kutlama Programı ile Kastamonu Barosu İdari Binası ve Sosyal Tesislerinin Açılışı Yapıldı. 

Kastamonu Barosu’nun kuruluşunun 100.Yılı kutlama programı ile Kastamonu Barosu İdari Binası ve Sosyal Tesislerinin açılışı 25.06.2022 Tarihinde gerçekleştirilen törenle yapıldı. Törene Baromuz adına Baro Başkanımız Av.M.Burak Gül katılmıştır. 

Kastamonu Barosu’nun kuruluşunun 100.Yılını kutluyor, açılışı gerçekleştirilen İdari Bina ve Sosyal Tesislerin, Kastamonu Barosu Başkanı Sn. Av.Özgür Demir’in şahsında Kastamonu Baromuza, meslektaşlarımıza ve camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz.