HUKUK VE ADALETİN TEMSİLCİSİ OLARAK 12 MAYIS 1949 TARİHİNDE KURULAN BAROMUZUN 75. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN.
Tarih: 11.05.2024 | Okunma Sayısı: 215

Baromuzun Kurucularına, kuruluşundan bugüne emeği geçen Baro Başkanlarımıza, Yönetim, Disiplin ve Denetleme Kurulu Üyelerimize, İlçe Temsilcilerimize ve her kademede görev alan meslektaşlarımıza teşekkür ediyor, sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. Ebediyete irtihal eden meslektaşlarımızı rahmet ve saygıyla anıyoruz.
Daha nice kuruluş yıl dönümlerinde; yargının kurucu unsuru, bağımsız savunmanın temsilcisi siz değerli meslektaşlarımızla sağlık, huzur ve başarı içinde bir arada olmak temennisiyle sevgi ve saygılarımızı sunarız.
Yönetim Kurulu Adına
Av.M.Burak Gül
Kahramanmaraş Barosu Başkanı

ETKİNLİK TAKVİMİ

8.09.2024
AV. M. BURAK GÜL
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.